mezen site 2.jpg mezen site 5.jpg mezen site 4.jpg site 03.jpg

Funkey hockey

Hockey voor 5 en 6 jarigen bij

MHC De Mezen te Harderwijk

In september starten de Funkey hockeytrainingen voor meisjes en jongens van 4 tot 6 jaar. Tot eind november zijn dat in totaal 8 trainingen.
De kosten voor deze acht trainingen zijn 40 Euro.

Informatie is te verkrijgen via
 [email protected]

De trainingen zullen als basis hebben het Funkey programma van de KNHB en zullen worden gegeven door Martijn Doesborgh en een aantal jeugdleden uit de D-categorie.

Funkey bestaat uit een breed beweegaanbod wat voor een deel gericht is op hockey. FUN staat voor goed leren bewegen en staat centraal in de training, oftewel FUN is de KEY.

Schrijf je in via de website: Lidmaatschap/aanmelden en je krijgt zo spoedig mogelijk bericht. Voor de inschrijving wordt de leeftijdsindeling van de KNHB gebruikt.

Voor het volgen van deze trainingen kan er gebruik gemaakt worden van sticks die op de hockeyclub aanwezig zijn; een stick hoeft derhalve nog niet direct aangeschaft te worden. Het dragen van sportkleding en sportschoenen (géén voetbalschoenen) is aan te bevelen. Een gebitsbeschermer kan gekocht worden op de club; het dragen van een gebitsbeschermer tijdens de trainingen is verplicht. Mocht de gebitsbeschermer (maat junioren) te groot zijn dan kunnen jullie deze aanpassen door er aan de achterkant een stukje af te knippen.

Met vriendelijke groet,
Jeroen Jense