header foto

MHC De Mezen

DAT ZIJN WE SAMEN!

Teamkleding


2 september 2022 (bijgewerkt op 5 december 2023)

Hieronder staan de links naar de documenten met alle informatie voor teamkleding beschikbaar.

Heb je vragen dan kun je die gerust mailen naar: [email protected]

Keuzemogelijkheden Reece teamkledingDatum: 4 juli 2022


Beste Mezen,

Het bestuur en de sponsorcommissie zijn enthousiast en erg blij om alle Mezen te informeren over onze nieuwe kledingsponsors en samenwerkingspartners: Reece en Hockey Direct. Na vele gesprekken en onderhandelingen de afgelopen maanden door de sponsorcommissie heeft afgelopen week het bestuur definitief akkoord gegeven op de overeenkomst met Reece en Hockey Direct.


De komende tijd zullen de procedures rondom het bestellen van het wedstrijdtenue en de teamkleding verder worden uitgewerkt en afgestemd. Het beleid voor sponsoring van teamkleding wijzigt niet, alleen de samenwerkingspartners en daarmee de procedure. Het Mezen logo mag vanaf heden alleen bedrukt worden op Reece-kleding, door Hockey Direct. Zoals afgelopen jaren is hierbij een clubafdracht van toepassing. Zodra de procedure is uitgewerkt en alle documenten zijn aangepast, worden alle Mezen hierover geïnformeerd.


De sponsorcommissie is ervan overtuigd dat met de nieuwe partners Reece en Hockey Direct de levering van het clubtenue en de communicatie over en levering van teamkleding weer is gewaarborgd.


Op de website van Hockey Direct zal via de (nog op te zetten) Mezen-clubshop het clubtenue en trainingskleding aangeschaft kunnen worden. Voor teamkleding kunnen straks offertes bij Hockey Direct worden aangevraagd, inclusief bedrukking van het Mezen logo en de sponsorlogo’s. Voor alle volledigheid: het contract met Brabo en DAKA is ontbonden, vanaf heden mag er op Brabo kleding geen Mezen logo meer worden bedrukt.


Oproep voor vrijwilligers en sponsoren!

Graag willen we nog een oproep doen voor zowel de sponsorcommissie als ook voor de communicatiecommissie, beide commissies zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers om de commissies aan te vullen.

Tevens een oproep aan nieuwe en bestaande sponsoren! De Mezen is altijd op zoek naar sponsoren, voor bijvoorbeeld een bord, een evenement, of één of meerdere teams. Neem contact met één van ons op voor alle mogelijkheden.

Contact opnemen met de sponsorcommissie kan rechtstreeks naar één van de commissieleden of via [email protected]


Met sportieve groet,

Phuong, Martine, Jan Paul, Egon, Lianne

Sponsorcommissie MHC De Mezen