header foto

MHC De Mezen

DAT ZIJN WE SAMEN!

Fysiotherapie

Blessure spreekuur Sport&Spine


Sport&Spine heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van sportblessures en zeker ook in het voorkomen van blessures. Daarom is het belangrijk om nauw contact te onderhouden met coaches en trainers tijdens de revalidatie van een blessure. Omdat voorkomen nog altijd beter is dan genezen en MHC De Mezen de preventie serieus neemt, zal Sport&Spine regelmatig de trainers en coaches voorlichten over blessurepreventie tijdens de trainingen en het op tijd signaleren van een eventuele blessure.

 

De samenwerking van Sport&Spine met MHC De Mezen levert voordelen op voor alle leden van De Mezen:

·   Elke woensdagavond van 19.30 tot 20.30 gratis blessurespreekuur voor alle leden op de club. Overigens momenteel in verband met corona alleen als het van te voren is aangemeld.

·   Buiten het hockeyseizoen elke vrijdag van 17.00 uur tot 19.00 uur gratis blessurespreekuur in de praktijk van Sport&Spine (Engelserf).


Spreek Maaike aan in het clubhuis. Of bel, mail, sms of WhatsApp zodat Maaike op de hoogte is van je komst. Vervolgens kan Maaike jouw blessure beoordelen en bespreken wat de te ondernemen stappen zijn om weer van deze blessure af te komen en weer pijnvrij te hockeyen.

·   Mail: [email protected]

·  Mobiele nummer Maaike: 06-30624718

Website: 
http://www.sport-spine.nl/