mezen site 4.jpg mezen site 2.jpg site 03.jpg mezen site 5.jpg

Toekomst MHC De Mezen

De toekomstdromen van de club waren nieuwe velden en een nieuw clubhuis, beiden gesitueerd dwars op de ligging van de oude velden en het oude clubhuis.
Ooit begonnen in Ermelo streek de club in 1968 neer aan de Parkweg in Harderwijk, met eigen velden en een eigen clubgebouw. In 1982 is op de fundamenten van oude clubhuis een geheel nieuw gebouw neergezet wat in 2008 aangepast/verbouwd is.
Maar dat clubhuis was aan vervanging toe en de kunstgrasvelden waren versleten.
Een kans om nieuwe watervelden aan te leggen en uitbreiding naar een volwaardig 3e veld.
Uiteraard gaat dit gepaard met veel voorbereiding en oveleg met gemeente.
De Mezen wilden toegerust zijn om het groeiend aantal leden goed te kunnen bedienen.
In combinatie met een nieuw te bouwen multifunctioneel clubhuis kwam onze droom uit.

Op 31 augustus 2019 is dan ook de officiële opening van ons nieuwe clubhuis. Na zes jaar van voorbereiding, met de eerste gesprekken en tekeningen, lobby, sponsoracties, vele overleggen, sloop en bouw, is nu de volledige metamorfose van ons sportpark een feit.
We zijn uitgebreid van 2¾  zandveld naar 2 watervelden en 1 volledig zandveld.

In september 2018 is gestart met de bouw van ons nieuwe clubhuis. In maart 2019 was het clubhuis bouwkundig gereed, waarna de afwerking en inrichting volgden en nu staat er een prachtig nieuw complex.
Door de inzet van vele vrijwilligers kunnen we met trots op zaterdag 31 augustus het nieuwe clubhuis officieel openen!