mezen site 4.jpg site 03.jpg mezen site 2.jpg mezen site 5.jpg

Er komen nieuwe Fundraisingacties aan!

2-9-2018  |

Graag willen we vanuit Fundraising iedereen bedanken voor de hulp en bijdrage tot nu toe!
Het afgelopen jaar zijn er prachtige bedragen opgehaald voor ons nieuwe clubhuis.

Hoewel de fundraisingteller voor het nieuwe clubhuis al op € 130.000,- staat zijn we er nog niet. Om ons doel te halen en de volledige financiering rond te krijgen, hebben we namelijk € 150.000,- nodig, er is dus nog een gat van € 20.000,- te vullen.

Om dat te behalen hebben wij voor dit seizoen twee grote acties in de planning staan;

KOK carwash actie
Vanaf september start een prachtige carwash actie, waar ook nog eens super leuke teamuitjes mee te winnen zijn! Meer informatie wordt verspreid via de coaches.

Stoeptegel actie
In de 2e seizoenshelft zal de langverwachte stoeptegel actie opgezet gaan worden. Met deze actie kunnen leden hun eigen stoeptegel kopen die dan ook daadwerkelijk wordt geplaatst rondom het nieuwe clubhuis. Meer informatie hierover volgt natuurlijk.

Heb je zelf ideeën voor acties maar weet je nog niet hoe en wat; neem contact op dan helpen we je daarbij!
Heb je al een plan, meld je idee dan aan bij de Fundraisingcommissie:

De Mezen, dat zijn we samen!

Sportieve groet,
De Fundraising commissie