mezen site 4.jpg mezen site 5.jpg mezen site 2.jpg site 03.jpg

23-9-2018  |

🔜 📱 nieuwe Mezen app van LISA 📲 💡

Beste leden,
De nieuwe ClubApp van LISA is gelanceerd en binnenkort zal de update voor onze club volgen. Met de input van veel hockeyclubs en gebruikers is deze geheel nieuw gebouwd. De app wordt automatisch ge-update via iTunes of Google Play. Als je inlogt krijgt je een persoonlijke timeline te zien met wat voor jou (en evt. je familie) de komende periode relevant is.

De grootste wijzigingen:
- een nieuw design, ook voor de nieuwste telefoons
- snel aanwezigheid doorgeven in de timeline
- doorgeven van aanwezigheid op familie-niveau
- toevoegen van favoriete teams aan de timeline (ook van andere clubs)
- verbergen van bepaalde teams in de timeline
- informatie over de locatie van trainingen en wedstrijden (adres- en zaalinformatie), ook direct in de
timeline
- betere overzichten van recente uitslagen

Wat zit er nog niet in?
Een aantal functionaliteiten zijn nog niet beschikbaar:
- de gast-login, je moet dus inloggen met je lidnummer en wachtwoord (zie hieronder)
- hockey.nl-nieuws
- push-notificaties
- bierpot-beheer en takenbeheer.
In de eerst volgende update worden deze zaken ook toegevoegd.

Hoe kan je inloggen?
Inloggen doe je met je lidnummer en wachtwoord. Je lidnummer heb je ooit in een mail ontvangen en staat ook op de factuur.
Als je je wachtwoord niet meer weet, kun je via de website bij 'Login' en de optie 'wachtwoord vergeten' een nieuw wachtwoord opvragen.

Mocht je nog meer vragen hebben over de app, dan kan je de meeste informatie terugvinden op: www.lisa-is.nl/nieuwehockeyapp.