mezen site 2.jpg mezen site 4.jpg site 03.jpg mezen site 5.jpg

Wie helpt ons nestje inrichten?

1-10-2018  |

Wie helpt ons nestje inrichten?

Beste leden,

Nu de bouw van ons nieuwe clubhuis van start is gegaan, wordt het ook tijd om over de afwerking en inrichting van het gebouw na te denken.

En er zijn maar weinig zaken die belangrijker zijn voor een mees dan het inrichten van het nieuwe nestje!

We zijn daarom bezig met het samenstellen van een werkgroep inrichting, bestaande uit vertegenwoordiging van al onze leden, die in de komende periode van oktober t/m december tot een compleet plan willen komen

Specifiek zijn we op zoek naar:

1 Veteraan of Veterin,

1 afgevaardigde uit Heren en Dames team,

2 (ouders van) Junioren

2 ouders van Jongste Jeugd leden.

De architect van het clubhuis, Victor Schölvinck, sluit aan bij de werkgroep en monitort daarbij de belangen vanuit de bouwcommissie en het architectonische ontwerp.

De commissie zal zich bezighouden met de inrichting van het gebouw, o.a. de keuze voor kleurstelling, keuze van meubilair (indien budget het toelaat), vorm van de bar, type sfeerverlichting, etc.

Aangezien ons clubgebouw in maart 2019 gereed moet zijn, is het van belang dat de commissie snel van start gaat. Als het gebouw eenmaal staat en is ingericht zal de commissie worden opgeheven.

Kortom, ben jij degene met een bovengemiddeld (goed) gevoel over kleur, sfeer of inrichting (of doe je professioneel iets in die richting)? En wil jij graag meepraten over de zaken die straks iedereen écht gaat zien? Of ben jij diegene die zich laat horen als iets niet mooi is? Dan hebben we jou nodig!

Graag aanmelden voor maandag 8 oktober via [email protected]

Dank voor jullie aanmelding alvast!

het Nieuwbouw team.

Foto nieuwe clubhuis: