mezen site 2.jpg mezen site 5.jpg site 03.jpg mezen site 4.jpg

Maak De Mezen meer samen!

2-11-2018  |

Meer vrijwilligers? Dat zou leuk zijn! Hier hebben wij onze tanden ingezet door eerst te inventariseren welke commissies er zijn, wie deze invullen en wat zij aan werkzaamheden doen.

En wat blijkt:

·       - dat de commissieleden willen vernieuwen en verbeteren;

·       - dat een aantal commissieleden dubbele functies vervullen;

·       - dat er een aantal vacatures zijn;

·       - dat er zeker 15 vrijwilligers zich al dik 10 jaar inzetten voor onze club;

·       -  dat van de 640 leden, 20% zich inzet voor de club als commissielid, coach,
trainer, teammanager, etc.

Die 20 % is een net percentage, maar absoluut niet genoeg. Om tot lekker lopende club te komen hebben we zeker 30% vrijwilligers nodig.

Op zaterdag 24 november (het laatste wedstrijdweekend) komen we graag in gesprek met jou, onder het genot van een drankje; wat vind jij dat beter kan binnen onze club, wil jij je inzetten voor evenementen of wedstrijd coördinatie of iets anders?
Klik hier voor een overzicht van onze commissies.

Hoe tof is het als we de verschillende commissies kunnen versterken, maar ook op deze dag veel commissieleden kunnen bedanken voor hun inzet de afgelopen periode.

Wij lopen de gehele dag rond deze zaterdag, uitgedost in (uiteraard) geel.

Want De Mezen, dat zijn we samen!

Sportieve groeten,

Robin Bunt , Rogier Dijk, Adri Drijver, Arijan van Gulden en Henriëtte Schwarz