site 03.jpg mezen site 5.jpg mezen site 4.jpg mezen site 2.jpg

✨Wasactie Kok Carwash✨

3-11-2018  |

✨Wasactie Kok Carwash✨

In september is de waskaartenactie van MHC De Mezen gestart; in samenwerking met Kok Carwash verkopen onze leden waskaarten, waarvan een groot deel van de opbrengst naar de club gaat ten behoeve van de inrichting van het nieuwe multifunctionele clubhuis.

Inmiddels is er al een groot aantal kaarten door de leden verkocht. Leuk om te zien is dat andere partners van de vereniging hier ook enthousiast aan deelnemen!

Op 19 oktober is Van Panhuis Bouw met het volledige wagenpark door de wasstraat gegaan. πŸššπŸššπŸššπŸššπŸššπŸššπŸššπŸššπŸššπŸššπŸššπŸšš
Zij hebben hierdoor niet alleen schone auto's maar ook bijgedragen aan de financiering van ons clubhuis.
Veel dank aan Kok Carwash en Van Panhuis voor de samenwerking!

En wij hopen natuurlijk dat er in de komende tijd nog een flink aantal waskaarten worden verkocht!