mezen site 2.jpg site 03.jpg mezen site 4.jpg mezen site 5.jpg

Dringende oproep vrijwilligers!

9-2-2019  |

Helaas vervalt dit (9 en 10 febr.) klusweekend omdat het te vochtig is om te schilderen. Volgend weekend vervalt ook. De resterende weekenden zijn nog veel klussers nodig dus geef je op!

Let op; de starttijd is gewijzigd van 8:00 naar 9:00 uur.

—————————————————————————————

I. v.m problemen in de mailbox zijn alle namen van vrijwilligers, die zich al opgegeven hebben om te helpen klussen, verdwenen.

Hierbij een herhaalde oproep om jezelf wederom aan te melden voor een (of meer ;)) van onderstaande data.

Reageren mag nog steeds via [email protected], maar kan ook onder dit bericht, of op facebook of instagram; we verzamelen de reacties.

Excuus voor het ongemak!!

--------------------------------------------------------------------------------------------

De werkgroep inrichting clubhuis De Mezen heeft dringend hulp nodig!

De komende weken is er hulp nodig bij schilder- en metselwerk. Er moet een wand en bar gemetseld worden, dus als jouw talent daar ligt meld je vooral aan! 💪

Per dag zijn er ongeveer 10 vrijwilligers nodig.

In de loop van maart hebben we vrijwilligers nodig bij nog meer verven en timmeren, sjouwen, installeren, etc. om het clubhuis gebruiksklaar te krijgen.
Er is dus veel hulp nodig om het tot een mooi warm nest te maken!

Voor onderstaande data en tijdsblokken hebben we vrijwilligers nodig:

- zaterdag 9 of zondag 10 maart
- zaterdag 16 of zondag 17 maart
- zaterdag 23 of zondag 24 maart
- zaterdag 30 of zondag 31 maart

Tijdsblokken: 9:00-12:00 uur of 12:30-17:00 uur

Schrijf je alsjeblieft in via [email protected]
zodat we weten op hoeveel mensen we moeten rekenen,
want.. wij zorgen voor drinken en broodjes!

We hopen dat je mee kunt helpen, zodat het clubhuis in gebruik kan worden genomen na afloop van het winterseizoen. Laten we er met z'n allen een heel mooi clubhuis van maken!

Alvast bedankt namens de werkgroep inrichting clubhuis De Mezen 💙💛

💙💛