mezen site 2.jpg site 03.jpg mezen site 4.jpg mezen site 5.jpg

Mezen Events zoekt commissieleden!

15-3-2019  |

Al onze huidige commissieleden zijn nu al meerdere jaren actief als lid van Mezen Events. Nadat er een aantal jaar geleden een vernieuwingsslag in Mezen Events heeft plaatsgevonden en er daardoor veel nieuwe leden zijn gekomen en gegaan, zijn wij weer op zoek naar frisse gezichten. Wij zijn allemaal als jeugdlid binnengekomen en het overgrote deel is als ervaren senior vertrokken of blijven hangen. We zijn op zoek naar meerdere nieuwe leden die een nieuwe kijk op de originele toernooien hebben en graag willen leren hoe onze evenementen worden opgezet.

Als er toernooien of andere evenementen op de agenda staan vergaderen we doorgaans een keer per week. Het kan ook zo zijn dat er een aantal weken niet vergaderd hoeft te worden of juist wat vaker, wat het geval kan zijn in de voorbereiding van het paastoernooi.

Hier onder staan wat taken die je als Mezen Events lid kan verwachten:
- Mails schrijven
- (Wedstrijd)schema’s maken
- Overleggen met personen buiten onze commissie om
- Contact houden met evenementvrijwilligers
- Offertes opvragen
- Brainstormen over (feest)thema’s en versieringen
- Organiseren en managen tijdens evenementen

Deze aspecten pakken wij altijd als hele commissie op, hierdoor kunnen we onder overleg, beslissen wie welke taken oppakt. Dit kan per evenement verschillen, waardoor het altijd dynamisch blijft!

Het liefst zoeken wij iemand van minimaal B-leeftijd, die er veel zin in heeft! Alles kan je leren en bij onze commissie ben je dan aan het juiste adres. We zoeken maximaal 3 personen, dus als jij samen met een van je vrienden of vriendinnen wil aansluiten, kan dat zeker.

Ben jij de mezentopper die wij zoeken en wil jij deel worden van onze Mezen Events-familie? Laat dit dan weten aan een van de leden van Mezen Events of onze facebook/instagram.