mezen site 2.jpg mezen site 4.jpg site 03.jpg mezen site 5.jpg

PRIJSVRAAG 💡🏆

10-4-2019  |

💙💛 Maak je eigen Mezen mascotte 💙💛

De Mezen dat zijn we samen! En hoe mooi zou het zijn als we ook een echte Mezen Mascotte op het veld hebben lopen, de ultieme mascotte die teams aanmoedigt, troost en huldigt!

We willen onze jeugdleden graag uitdagen een eigen Mezen Mascotte te ontwerpen.

Ontwerp jij de ultieme mascotte voor de Mezen? Dan zie je mogelijk jouw ontwerp terug op Mezen-gadgets en misschien zelfs in levenden lijve..
De winnende mascotte zal ook daadwerkelijk te zien zijn op ons openingsfeest, want er gaat een pak van gemaakt worden!

Dus... ga gauw aan de slag en stuur je ontwerp naar: [email protected], of lever het in op zaterdag of zondag bij de bar in de tent.

Het ontwerp kan een tekening zijn, een schaalmodel of een levensgroot ontwerp. Leef je uit in al je creativiteit en toon jouw ideale mascotte aan de club!

(zie bijlage voor details)

We hopen op veel inzendingen!

Veel plezier met maken alvast 🤘