MHC De Mezen  -  Parkweg 8  -  3842 AD HARDERWIJK  -  0341-417233
mezen site 4.jpg site 03.jpg mezen site 5.jpg mezen site 2.jpg
Junioren
Senioren
 
Nieuwsafbeelding

Junioren A 2e jaars: opties volgend seizoen

26-4-2019  | 
Beste 2e jaars A junior,
 
 
Met ingang van  volgend seizoen hoor je (volgens de maatstaven van de KNHB) bij de senioren. Dit is een nieuwe stap in je hockey-carrière en wij kunnen ons voorstellen dat je hier vragen over hebt. Wij willen je graag helpen om een goede keuze te maken. Daarom zetten wij de mogelijkheden op een rijtje.
 
 
Reguliere Competitie
Je kan speler worden in een regulier senioren-team. Dus Heren 2 of Dames 1 bijvoorbeeld. Je speelt dan een normale competitie in de regio Oost. Net zoals je het gewend bent van de afgelopen jaren. Met het verschil dat je op zondag speelt (en meestal op een schappelijk tijdstip ;-).
 
 
Jong Senioren Competitie
Daarnaast is er een mogelijkheid om met een Jong Senioren team aan de zondagcompetitie deel te nemen.  Zie de link https://www.knhb.nl/ kenniscentrum/best-practice/ jong-senioren-competitie- houdt-clubs-aantrekkelijk- voor-18-leden
Een Jong Senioren team bestaat uit spelers tussen de 17 en de 25 jaar en speelt tegen leeftijdsgenoten.
 
 
Hockey 7
De KNHB is op dit moment in Oost Nederland een proef aan het starten met Hockey 7. Dit is een nieuwe competitievorm waarbij teams van 7 spelers op een half veld tegen elkaar spelen. Zonder keepers en zonder scheidsrechters.  De competitie vindt plaats op vrijdagavond, een keer per twee weken. Per avond speel je een drieluik dus 2 korte wedstrijden. Per competitiedag speel je op een andere locatie. Zie de bijlage en volgende link https://www.knhb.nl/nieuws/ nieuwe-competitievorm-hockey7- in-midden-nederland
In Midden Nederland is deze vorm van competitie al van start gegaan. Deelnemers en clubs zijn hier erg enthousiast over.
 
 
Binnenkort moet je een keuze maken wat je op hockey-gebied volgend jaar wil gaan doen. Wij hopen dat we met deze uitleg een beetje kunnen helpen. Mochten er nog vragen zijn, kan je deze altijd stellen aan een van de elftalcommissies: 
[email protected] of [email protected] mhcdemezen.nl.
Het is ook altijd mogelijk om ons even aan te spreken op de club, of even te bellen. 
 

Als je besluit om te stoppen met hockey, moet je dit vóór 1 mei 2019 aangeven met een email naar [email protected] nl 
Wij kunnen ons voorstellen dat het op die datum nog niet helemaal zeker is wat je volgend jaar gaat doen, bijvoorbeeld studeren, werken of een reis maken. Mocht je in de knel komen met de datum van 1 mei, vragen we je om tijdig contact op te nemen met ons. Wellicht kunnen we hier in goed overleg een oplossing voor vinden.
 
Praat vooral ook met elkaar over je wensen en je plannen voor volgend jaar. Misschien komen jullie onderling nog met leuke ideeën! We zullen proberen met alle wensen rekening te houden om leuke en sportieve teams samen te stellen voor het komende seizoen.
 
 
Binnenkort zullen de coaches en lijncoördinatoren contact met je opnemen om het vervolg door te nemen. Heel veel succes en alvast bedankt!
 
 
Met sportieve groet,
 
 
Elftal Commissies Junioren & Senioren
Teun Hertoghs, Mark Dikkerboom, Edwin van Rombeek en Han Holtkamp
Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws