MHC De Mezen  -  Parkweg 8  -  3842 AD HARDERWIJK  -  0341-417233
mezen site 2.jpg site 03.jpg mezen site 4.jpg mezen site 5.jpg
Junioren
Senioren
 
Nieuwsafbeelding

Nieuws van onze sportparkmanager

30-4-2019  | 
Sinds vorig jaar is Monique Mennen als sportparkmanager actief op sportparken aan de Parkweg. De sportparkmanager komt voort uit een samenwerkingsverband tussen de sportverenigingen, Monique richt zich ook op de ouderen sportraad en werkt dus ook actief samen met Chris Omloo en Gert-Jan Kepper, ook m.b.t. onderstaande groep inwoners van Harderwijk.
Onderstaand nieuwsbericht is om jullie bekend te maken met het project GA! op weg.

 

Het project GA! op Weg op sportpark de Parkweg

Sommigen van jullie hebben er vast wel iets over gehoord, anderen hebben nog geen idee.
Begin maart zijn we begonnen met het maatschappelijk project, GA! op weg.
Vijftien inwoners die langs de zijlijn staan van de samenleving staan, waaronder statushouders, krijgen via dit project de kans om in de toekomst actief deel te nemen aan de samenleving. Tijdens het vier maanden durende project, dat voor het grootste deel plaatsvindt op Sportpark Parkweg, krijgen de deelnemers taalles, lessen gezondheid, sporten ze en gaan zij aan het werk.

Dat werk doen ze ook voor MHC de Mezen; de deelnemers zorgen er namelijk voor dat elke maandagmiddag al het grofvuil van het afgelopen sportweekend wordt opgeruimd. Ook worden de vuilnisbakken op het terrein van de Mezen geleegd, zo voorkomen we stank en ongedierte. Soms worden ze ingezet om andere kleine klusjes te doen. Zij doen dit niet alleen bij de Mezen maar ook op de rest van het sportpark en bij Sportcentrum Iedema.

We zijn erg trots op onze deelnemers. Ze maken mooie stappen en voor velen een verschil!

Met vriendelijke groet,

Monique Mennen

Sportparkmanager de Parkweg

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws