MHC De Mezen  -  Parkweg 8  -  3842 AD HARDERWIJK  -  0341-417233
mezen site 2.jpg site 03.jpg mezen site 4.jpg mezen site 5.jpg
Junioren
Senioren
 
Nieuwsafbeelding

Teamindeling MD en JD

8-6-2019  | 

Beste allemaal,

De bekendmaking van de voorlopige teamindeling voor de C, B en A (zowel jongens als meisjes) zal pas eind komende week zijn. We zijn nog druk aan het puzzelen v.w.b. de verschillende teamindelingen en rondkrijgen van alle teams.

De voorlopige indelingen voor de Junioren MD en JD staan hieronder in het document. Staat je naam er niet bij of wil je als je in een MC3, 4 of 5 staat liever ruilen met iemand die ook graag wil ruilen dan mag je dit verzoek naar ons mailen. We gaan dan kijken of we wat kunnen doen met je verzoek.

Groet,

Namens de TC en Selectiecommissie,

Jeroen JenseToelichting Teamindeling 2019/2020

Het hockeyseizoen 2018-2019 is ten einde en we maken ons als commissies alweer op voor het nieuwe seizoen 2019-2020. Het indelen van de teams geschiedt conform de daarvoor geldende richtlijnen zoals vermeld in het Huishoudelijk Reglement van MHC De Mezen.

_________

Toelichtingen bij de lijsten:

- indelingen zijn voorlopig

- alle vragen, wensen en opmerkingen worden verzameld en na de vakanties verder besproken door de TC en de Selectie Commissie

- ruim voor de start van de competitie zal de TC na verwerking hiervan reageren

- uiterlijk 2 weken voor de start van de competitie worden de definitieve teamindelingen bekend

- voor de lijnteams gelden de voorwaarden voor deelname in een lijnteam.

____________

Voor de junioren teams is het een lange beoordelingsperiode geweest door de Selectie Commissie en TC, door middel van beoordelingstrainingen, selectiewedstrijden en TIPS formulieren. De selectiecommissie heeft uiteindelijk een indelingsadvies neergelegd bij de elftalcommissie Junioren de TC en deze is na toelichting, overleg en kleine aanpassingen overgenomen. Alles bij elkaar is het ook dit jaar weer een behoorlijke puzzel geweest.

De voorlopige teamindeling Junioren MD en JD voor het nieuwe seizoen 2019-2020 vinden jullie in de bijlage. De indelingen voor de C, B en A volgens spoedig.

Voor een aantal teams heeft de TC al een coach op het oog of zijn we hiermee in gesprek. Wilt u zelf graag een team coachen dan horen wij dit graag, neem hiervoor contact met ons op:
[email protected].

Een voorlopige teamindeling houdt in dat er nog wijzigingen mogelijk zijn. De TC behoudt zich het recht voor om in overleg met de selectiecommissie over te gaan tot wijzigingen (door omstandigheden) in de teams. Ook de teamnummeringen zijn concept. Door de bond worden de teams ingedeeld in de poules. Deze indeling bepaald uiteindelijk het teamnummer.

Pas bij de seizoenstart (begin september) als al deze wijzigingen zijn verwerkt in deze "voorlopige teamindelingen", worden de teamindelingen definitief.

Wij hopen dat dergelijke wijzigingen tot een minimum beperkt blijven zodat iedereen nu al kan wennen aan zijn/haar team.

Speelsters en spelers in lijnteams zullen beoordeeld worden op hun ontwikkeling, aanwezigheid en andere zaken. Dit kan betekenen dat je niet het hele jaar in hetzelfde team zou kunnen zitten maar naar boven of naar onderen geplaatst kan worden als daar aanleiding voor is.

Eventuele reacties n.a.v. de teamindeling worden alleen schriftelijk in behandeling genomen; [email protected].

Wij wensen iedereen al vast heel veel hockeyplezier en een fijne zonnige zomer toe!

Elftalcommissie Junioren, Selectie Commissie en Technische Commissie