mezen site 5.jpg site 03.jpg mezen site 2.jpg mezen site 4.jpg

ALV 30 oktober: oud en nieuw bestuur!

31-10-2019  |

Op de drukbezochte ALV woensdagavond 30 oktober is ons oude bestuur afgetreden en direct een compleet nieuw bestuur aangetreden.

Onder een staande ovatie, met mooie woorden en ontvangst van originele cadeaus namens het nieuwe bestuur, trad het oude bestuur deze avond af. Zij hebben enorme klussen geklaard met elkaar, met uiteraard als prachtige afsluiter het nieuwe clubhuis.

Er is tevens een dankwoord uitgegaan naar alle afgetreden vrijwilligers, met een attentie.
Voor de nieuwe samenstelling van commissies zie de lijst aan- en aftreden vrijwilligers.
Als club werden we verrast met het aantreden van een Jeugdcommissie bestaande uit Lilliane, Janna en Anouk. Zij gaan de belangen van de jeugd onder de aandacht brengen en de koppeling maken naar het bestuur.

De Keppertrofee ging ditmaal niet naar één vrijwilliger, maar naar de voltallige nieuwbouwcommisie voor hun onvermoeibare inzet voor ons prachtige clubhuis en mooie velden. Uit handen van Gert Jan Kepper ontvingen Bert van de Brink, Ab Drijver, Marcel Nieuwenhuizen, Rob Beers, René Steijlen, Marion Verheij, Kasper Doesborgh en Victor Schölvinck een Keppertrofee met ieder een eigen oorkonde!

Het nieuwe bestuur zat de tweede helft van de vergadering voor en heeft al wat inzage geboden in de plannen voor de komende periode.

Ons nieuwe bestuur bestaat uit:
Kasper Doesborgh - voorzitter
Saskia Heuckelbach -secretaris
Rogier Dijk - vice voorzitter
Ischa Hetebrij - technische zaken
Martijn Böhmer - penningmeester
Phuong Nguyen - algemeen en sponsoring
Arijan Gulden - algemeen en facilitair

Ischa presenteerde het komende beleid en plannen van de TC.
Rogier liet via een humoristische presentatie zien hoe hij meer vrijwilligers voor de club wil aantrekken en behouden.
Want, de Mezen dat zijn we samen!

Ons nieuwe bestuur: