site 03.jpg mezen site 2.jpg mezen site 4.jpg mezen site 5.jpg

Marketing- en communicatietalenten gezocht!

29-1-2020  |

Ons is bekend dat wij binnen onze club verschillende getalenteerde marketeers, communicatieadviseurs en medewerkers communicatie hebben đŸ˜€

De ontwikkeling van onze hockeyclub zit in een stroomversnelling en daarom zijn wij op zoek naar energieke communicatietoppers. Om de marketing en communicatie voor onze hockeyclub in 2020 een boost te geven, zal er binnenkort een brainstormsessie plaatsvinden om hierover door te spreken. Er liggen namelijk zoveel kansen!

We hopen hiermee een nieuwe team op te kunnen zetten met denkers en doeners, dat de energie en het enthousiasme in de club kan overbrengen aan alle doelgroepen van de vereniging. Gelijktijdig kan dit team meedenken in het benaderen van andere geĂ¯nteresseerden. Tijdens de sessie zal met name worden gesproken over de verschillende creatieve marketingopties en willen we met jouw input samen een marketing- en communicatieplan vormgeven. We hebben jouw kennis en expertise daarbij nodig.

Het doel is onder meer om de naamsbekendheid van onze hockeyclub te vergroten en marketing content nader vorm te geven. Verder wordt er gesproken over de volgende deelonderwerpen:
- Hoe onderhoud je contacten met diverse externen en leveranciers?
- Hoe kun je de interne communicatie verzorgen?
- Hoe kunnen wij de werkzaamheden aan bijvoorbeeld de website verder vormgeven?
- Hoe kunnen wij brochures en/of folders nader realiseren?
- Hoe om te gaan met social media?
- Welke kansen en bedreigingen op communicatie en marketingvlak zijn er voor onze hockeyclub?

Wij hopen uiteraard op een storm aan belangstellenden, De Mezen, dat zijn we immers SAMEN!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel, of heb je interesse, dan nodigen wij jou graag uit voor de brainstormssessie.
Geef jij je e-mailgegevens door aan onze secretaris ([email protected]), zodat we jou kunnen uitnodigen?