site 03.jpg mezen site 4.jpg mezen site 2.jpg mezen site 5.jpg

Corona maatregelen

12-3-2020  |

Beste leden, ouders van leden, coaches/trainers en andere betrokkenen bij MHC De Mezen,

In navolging op de berichtgeving van het RIVM heeft de KNHB besloten om alle competitiewedstrijden tot 1 april af te gelasten en heeft zij alle verenigingen opgeroepen om ook trainingen en andere clubactiviteiten te cancelen tot 1 april.

Het bestuur geeft gehoor aan de oproep en heeft besloten om alle hockeyactiviteiten bij MHC De Mezen tot 1 april af te zeggen.

Dat houdt in dat er voorlopig geen hockeytrainingen, bijeenkomsten of vergaderingen op de hockeyclub gehouden mogen worden.

De komende periode houden we de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zullen jullie informeren wanneer dat nodig is.

We rekenen op jullie begrip!

Meer informatie is te vinden op de website van de KNHB via onderstaande link

https://www.knhb.nl/ kenniscentrum/artikel/ coronavirus-van-invloed-op- hockeycompetitie

Voor overige vragen kunt u altijd bij ons terecht.

Met vriendelijke groeten,

Namens het bestuur,