header foto

MHC De Mezen

DAT ZIJN WE SAMEN!

Algemeen

Zomerkamp op de club; schrijf je in!

Nieuws afbeelding 9-6-2020

Kom in de zomer hockeyen bij MHC De Mezen! 

Yes! We mogen weer lekker hockeyen. In de zomervakantie, van  26 t/m 28 augustus, komt Hockeykampen.nl voor het eerst naar MHC De Mezen voor een tof kamp voor kinderen van 6 t/m 15 jaar. Zo kan jij alle gemiste hockeyuren ruimschoots inhalen! Het programma is helemaal geschreven voor jou, met verschillende thema´s die gedurende het kamp voorbij komen in de trainingen. Het worden geweldige dagen vol plezier, hockey en heel veel oranje!

Daarnaast komt er een topspeler een clinic geven! Deze zal jou special tips en tricks geven om nog beter te worden. Hoe cool is dat?

Wil jij samen met jouw vriendjes of vriendinnetjes meedoen? Dat is geen probleem. Bij aanmelding via de website kan jij opgeven met wie jij in het groepje wil en dan gaan wij dat voor jou regelen.

Meer informatie of aanmelden? Bekijk: http://www.hockeykampen.nl/kalender/hockeykamp-mhc-de-mezen/

Speciaal voor leden van MHC De Mezen is er dit jaar een introductiekorting. Daarom betaal jij voor het driedaagse kamp €179,- i.p.v. €219,-. Mocht het kamp vanwege corona toch niet door kunnen gaan, krijg jij het factuurbedrag van ons terug.

 

Liever een echt hockeyavontuur?

Naast de driedaagse hockeykampen organiseert Hockeykampen.nl ook een hockeykamp in Barcelona. Het Barcelona Hockeykamp is van 31 juli t/m 8 augustus.

 

Wil jij niets missen?

Tijdens en na het kamp posten we de leukste foto’s op Facebook en Instagram. Blijf daarnaast van tevoren op de hoogte van leuke acties, de nieuwe kampen en de belevenissen tijdens de kampen via www.facebook.com/Hockeykampen.nl en www.instagram.com/hockeykampen_nl.

 

Begeleider worden?

Ben jij 16 jaar of ouder en vind jij het leuk om training te geven? Hockeykampen.nl is altijd op zoek naar nieuwe begeleiders. Kijk voor meer informatie op: http://www.hockeykampen.nl/word-begeleider/Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws