header foto

MHC De Mezen

DAT ZIJN WE SAMEN!

Junioren

Voorlopige teamindeling inclusief jongenslijn 2021/2022

Nieuws afbeelding 14-5-2021

Teamindeling 2021/2022

Het seizoen 2020/2021 is wederom heel raar verlopen, helaas hebben we wederom geen normaal seizoen kunnen spelen. Daarom hebben we weer met de beperkte mogelijkheden die we hadden samen en met de verschillende commissies geprobeerd om op een goede manier tot een nieuwe voorlopige teamindeling te komen. Kijk in de bijlage om te zien in welk team je geplaatst bent.


Binnenkort melden wij de teams aan bij de KNHB. Deze laten een algoritme los op alle teams. Daarin wordt onder andere meegewogen uit welk team de spelers komen, in welke klasse dat team speelde en hoe hoog het daar is geëindigd. Met deze gegevens krijgt elk team een ‘rating’. Aan de hand hiervan worden de teams ingedeeld in klassen. Het kan dus zijn dat de nummering van de teams (bv. MC3/MC4/MC5) nog gaat veranderen naar aanleiding hiervan. Wij krijgen in augustus een voorlopige indeling en kunnen hier dan nog in sturen. Eind augustus is alles definitief en krijgen jullie het wedstrijdschema te zien.

 

Een aantal punten om te onthouden

 

-       Een voorlopige teamindeling houdt in dat er nog wijzigingen mogelijk zijn. De TC behoudt zich het recht voor om in overleg met de ECJ en selectiecommissie over te gaan tot wijzigingen (door omstandigheden) in de teams.

-       Speelsters en spelers in lijnteams zullen beoordeeld worden op hun ontwikkeling, aanwezigheid en andere zaken. Dit betekent dat er altijd omhoog of omlaag gewijzigd zal kunnen worden.

 

-       Pas bij de seizoenstart (begin september) als al deze wijzigingen zijn verwerkt in deze "voorlopige teamindelingen", worden de teamindelingen definitief.

-       De teamnummering is toevallig, van geen waarde en zegt niets over het uiteindelijk nummer dat dit team zal krijgen. Deze indeling bepaalt uiteindelijk het teamnummer.

Voor een aantal teams heeft de TC al een coach op het oog. Wilt u zelf graag een team coachen dan horen wij dit graag door middel van een mail naar [email protected].


Voor eventuele reacties n.a.v. de teamindeling graag contact opnemen via [email protected].

Dit weekend wordt er gewerkt aan een tijdelijk trainingsschema tot 14 juni waarna we een korte pauze gaan houden. We gaan proberen het trainingsschema zo te maken dat het alvast overeenkomt met het schema voor het nieuwe seizoen. Wil je komend seizoen training geven aan een team of helpen bij onze allerkleinste? Stuur dan even een email naar Jeroen: [email protected]

Wij wensen iedereen alvast heel veel hockeyplezier in de nieuwe teams!

Elftalcommissie Junioren, Teamcoördinator Jongste Jeugd, Selectie Commissie en Technische Commissie

Bijlage