header foto

MHC De Mezen

DAT ZIJN WE SAMEN!

Senioren

Even voorstellen.. Dames 1

Nieuws afbeelding 18-8-2021
Over die bijzondere competities van de afgelopen twee seizoenen hoeven we het eigenlijk niet meer te hebben. Door de maatregelen rond corona waren de seizoenen bijna onzichtbaar. Het was een hele uitdaging om met elkaar als team stappen te zetten, ondanks dat hebben we op een alternatieve manier veel kunnen trainen.
 
Nu met het nieuwe komende seizoen voor de deur, willen wij u graag een update geven over uw ‘nieuwe’ Dames 1 team want wij kunnen ons voorstellen dat u niet meer weet hoe deze eruit ziet. Ook dit seizoen zullen er een aantal meiden ons verlaten om verschillende reden.
 
De selectie met 18 speelsters voor het komende seizoen is rond en hebben we naast de dames die er afgelopen jaar ook al bij zaten: Amber (K), Yoella, Amber, Nelleke, Anne, Loulou, Bernadette, Demi, Maura, Febe, Noa en Leonie (K) er een aantal nieuwe meiden bij. Liv, Eva en Sanne sluiten vanuit MA1 aan, Lieselore is nieuw bij onze club en Nora en Juul zijn vervroegd doorgestroomd naar Dames 1.
 
De ambitie is er en wij willen graag een vliegende start maken, daardoor zijn we afgelopen zondag (1 augustus) weer gestart met de voorbereiding op het komende seizoen. Samen met onze coach Thomas zullen wij ons de komende weken weer intensief gaan voorbereiden. Om in ons ritme te komen zullen we naast de trainingen ook oefenwedstrijden gaan spelen. De eerste thuisoefenwedstrijd staat gepland op vrijdag 20 augustus om 20:30 uur tegen Lelystad.

We kijken nu al uit naar een ‘normale’ competitie met veel support van het Mezen publiek langs de lijn!
 
Tot snel!
 
Liefs Dames 1
 
Op de hoogte blijven?
Je kunt Dames 1 ook volgen op Facebook (MHC de Mezen Dames 1) en Instagram (@mezendames1)