header foto

MHC De Mezen

DAT ZIJN WE SAMEN!

Evenementen

H1 Herfst Hockey Dagkamp 19 oktober (VOL)

Nieuws afbeelding 12-10-2021

De inschrijvingen gaan hard, het kamp is vol!! Je mag mailen naar [email protected] om op de wachtlijst te komen.

Beste allemaal, 

Veel vragen hebben we al gekregen, we hebben flink moeten puzzelen maar het is toch gelukt. We gaan weer een H1 Herfst Hockey Kamp organiseren voor de F, E, D en C. Helaas lukt het niet om deze keer 2 dagen te doen zoals de afgelopen jaren omdat heel veel spelers verplichtingen hebben op de Universiteit en op hun werk. De vakantieperiodes vallen dit jaar helaas niet gelijk met de die van de universiteiten.

Dus het wordt dit jaar:

Het H1 Herfst Hockey Dagkamp!! Dinsdag 19 oktober van 09:00-17:00 uur!

Een extra lange dag met veel oefeningen, tips&tricks, partijvormen en dus heel veel hockey. Leer de backhand van Cem, keepen als Niels, flatsen van Jona of 3D hockey van Robin.

Schrijf je nu in via onderstaande link en je bent erbij! De kosten voor het dagkamp bedragen € 30,00 euro en dat is natuurlijk weer inclusief voldoende drinken, heerlijke lunch en allerlei versnaperingen. Wij gaan natuurlijk ook weer iets leuks voor de club aanschaffen, net zoals vorig jaar toen we 2 doeltjes voor veld 2 hebben aangeschaft!

Inschrijven:

https://forms.gle/xY3mz7tdAsLGsuek7

Kom je ook? We hopen je dinsdag 19 oktober te zien. Je bent vanaf 08:30 van harte welkom, 09:00 uur beginnen we! Heb je nog vragen stuur dan een email naar: [email protected]

 

Groet,

Heren 1