header foto

MHC De Mezen

DAT ZIJN WE SAMEN!

Senioren

Nieuwe coach H1 & D1

Nieuws afbeelding 5-6-2022

Nieuwe trainer/coach Heren 1 en Dames 1

 

Met trots kunnen wij mededelen, dat met ingang van het seizoen 2022-2023 Thomas Foppen de nieuwe trainer/coach wordt van Heren 1 en Pim Oosterwaal de nieuwe trainer/coach van Dames 1. Als club zijn we erg blij dat we deze twee club mensen aan de slag gaan bij Heren 1 en Dames 1.  

Thomas Foppen heeft de afgelopen vier jaar Dames 1 getraind en geeft daarnaast training aan de jeugd bij de Mezen. Voor Thomas is trainer/coach worden van Heren 1 een mooie volgende stap in zijn carrière.  "Afgelopen jaren heb ik in verschillende rollen mogen bijdrage aan de groei en ontwikkeling van MHC De Mezen. Ik kijk er heel erg naar uit om met Heren 1 een volgende stap te zetten in de verdere ontwikkeling van onze club, een mooie stap die past bij mijn ambitie”. 

Pim Oosterwaal was de afgelopen jaren speler bij Heren 1 en gaf daarnaast hockeytraining bij Abcoude. Voor Pim is Dames 1 zijn eerste stap als trainer/coach van een eerste elftal. "Ik ben heel erg blij dat ik bij mijn club MHC De Mezen mag starten als eindverantwoordelijke van een seniorenteam. Ik heb er mega veel zin in, kan niet wachten tot het augustus is en we met het seizoen kunnen gaan beginnen”.

 

Beide trainers/coaches hebben erg veel zin om aan de slag bij de Mezen. Voor komend seizoen gaan ze aan de slag om van onze vaandeldragers weer sterke teams te smeden die bovenin kunnen meespelen in de Tweede klasse (Heren 1) en promotie naar de Tweede klasse (dames 1).

 

Wij wensen beide heren onwijs veel succes!

Het Bestuur & TM.