header foto

MHC De Mezen

DAT ZIJN WE SAMEN!

Junioren

Clinic JJ

Nieuws afbeelding 22-3-2024

Beste O8, O9 en O10 teams,

Het is weer hoog tijd om voor jullie een hockey-evenement te organiseren. Daarom organiseert Heren 1 speciaal voor jullie op 4 mei een clinic met lunch! Tijdens deze super leuke dag gaan we, naast heel veel plezier hebben, wedstrijdjes spelen, en meerdere oefeningen doen om een nóg betere hockyer te worden!

Tijdens deze clinic zullen de spelers van Heren 1 oefeningen geven die speciaal voor hun positie belangrijk zijn. Zo leer jij op een leuke manier precies wat je kan doen om nog een stukje beter te worden. Daarna zullen door midel van wedstrijdjes deze oefeningen in de praktijk brengen, en hier doen de Heren 1 spelers natuurlijk ook aan mee!

De clinic zal van 10:00-12:00 duren, daarna mogen jullie opgehaald worden door jullie ouders. Wij verzorgen de lunch! Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld hierin: 1) de naam van de speler, 2) welk team (bijv. JO8-blauw), 3) de positie waar hij/zij speelt, en 4) eventuele bijzonderheden/dieetwensen! De kosten voor de clinic bedragen €12,50, dit bedrag kan op de dag zelf bij de kassa worden afgerekend!

Tot 4 mei, wij hebben er erg veel zin in!

Met vriendelijke groet,

Mezen Heren 1