header foto

MHC De Mezen

DAT ZIJN WE SAMEN!

Junioren

Voorlopige teamindeling 2024/2025

Nieuws afbeelding 16-6-2024

VOORLOPIGE Teamindeling junioren 2024/2025

Het seizoen 2023/2024 zit er weer op. We hebben wederom ons best gedaan weer met alle wensen rekening te houden en iedereen een mooie plaats te geven in één van de teams. Dit seizoen hebben we via de matchmaker van ruim 120 spelers hun wens kunnen laten inwilligen en in een team geplaatst met een vriendinnetje of vriendje. Kijk in de bijlage om te zien in welk team je geplaatst bent.

Wij hebben de teams ondertussen aangemeld bij de KNHB. Deze laten een algoritme los op alle teams. Daarin wordt onder andere meegewogen uit welk team de spelers komen, in welke klasse dat team speelde en hoe hoog het daar is geĆ«indigd. Met deze gegevens krijgt elk team een rating. Aan de hand hiervan worden de teams ingedeeld in klassen. Het kan dus zijn dat de nummering van de teams nog gaat veranderen naar aanleiding hiervan. Wij hebben bij een aantal teams (met een *) nog geen nummering geplaatst maar wachten de indeling af van de KNHB aangezien we denken dat ze heel erg dicht bij elkaar liggen. Wij krijgen half juli een voorlopige indeling en kunnen hier dan nog in sturen. Eind augustus is alles definitief en krijgen jullie het wedstrijdschema te zien.

 

Een aantal punten om te onthouden

 

-       Een voorlopige teamindeling houdt in dat er nog wijzigingen mogelijk zijn. Het technisch hart behoudt zich het recht voor om in overleg met de ECJ, JJ commissie en selectiecommissie over te gaan tot wijzigingen (door omstandigheden) in de teams.

-       Speelsters en spelers in 1ste teams zullen beoordeeld worden op hun ontwikkeling, aanwezigheid en andere zaken. De spelregels voor het spelen in een eerste team krijgen jullie binnenkort toegestuurd.

 

-       Pas bij de seizoenstart (begin september) als al deze wijzigingen zijn verwerkt in deze "voorlopige teamindelingen", worden de teamindelingen definitief.

-       De teamnummering is toevallig, van geen waarde en zegt niets over het uiteindelijk nummer dat dit team zal krijgen. Deze indeling bepaalt uiteindelijk het teamnummer.

-    Als er zich geen meisjes zich meer aanmelden voor de MO10 dan zal MO10-Rood verdeeld gaan worden over MO10-Blauw en MO10-Geel. Livia, Romee, Yara, Charlotte en Guus gaan dan naar Blauw. Liz, Anna, Hannah en Liv gaan dan naar Geel.

Voor een aantal teams heeft het technisch hart al een coach op het oog. Wilt u zelf graag een team coachen dan horen wij dit graag door middel van een mail naar [email protected].

 

Voor eventuele reacties n.a.v. de teamindeling graag contact opnemen via [email protected]. We werken met een afkoelingsperiode van 24 uur. Alleen vragen die via dit adres, na de afkoelingsperiode binnenkomen, worden beantwoord. Appjes en andere manieren van communiceren worden niet in behandeling genomen.

 

Binnenkort is er een Inloopavond voor spelers n.a.v. bekendmaking nieuwe teamindelingen. Gesprekken worden gehouden met de betreffende speler. Tot 15 jaar mag er een ouder bijzitten, ben je 15 jaar en ouder dan gaan we graag het gesprek alleen met jou aan. Heb je vragen? Meld je dan even aan bij [email protected]

Wil je komend seizoen training geven aan een team of helpen bij onze allerkleinste? Stuur dan even een email naar Jeroen via het bovenstaand e-mailadres.

Wij wensen iedereen alvast heel veel hockeyplezier in de nieuwe teams!

Elftalcommissie Junioren, Blokcoƶrdinator Jongste Jeugd, Selectie Commissie en Technische Hart


Bijlage