header foto

MHC De Mezen

DAT ZIJN WE SAMEN!

Lustrum

Op 11 november 2023 viert MHC De Mezen haar 60ste verjaardag. En wie jarig is, trakteert!
 

In heel 2023 worden verschillende evenementen georganiseerd die allemaal in het lustrum jasje gestoken zijn. Dit geldt natuurlijk voor de bekende evenementen die jaarlijks terugkomen, maar zo organiseren we dit jaar ook extra clinics en hockeyfeesten. Binnen de terugkerende evenementen zal altijd een lustrum verrassing zitten. 
Naast deze festiviteiten zijn wij de trotse gastheer van het NK-O14! En terug van weggeweest, een evenement dat een plekje heeft in ieder mezen hart dat hier al langer dan 10 jaar hockeyt: De Turbonacht.

Houd deze pagina goed in de gaten, want hier vinden jullie alle definitieve datums en inschrijfmogelijkheden. 

Evenementenagenda 2023
10 april: ABN AMRO Paashockeytoernooi
29 mei: MPeople Hotdogtoernooi
17 juni: Voorrondes NK014 en huldigingen
24 juni: Finales NK014
2 september: Lustrumseizoensopening met catering en feest
14 oktober: Turbonacht O12
18 oktober: Clinics voor O14 en O16
22 oktober: Lustrum Pub-Quiz!
11 november: Lustrumfeest


Mezen merchandise
Als een echte Mees, sta jij er natuurlijk het sterkste bij in jouw Mezentenue. Want dat kleine detail op dat shirt... en je rok of short... en je tas... Dat maakt jou toch deel van iets groters dan jijzelf. Als alle Mezen achter je staan, dan voelen wij ons toch het beste? 

Aanlopend dit lustrumjaar is het ook mogelijk om het Lustrum zeem-gripje aan te schaffen bij de bar. Dit zeemgripje kost maar €6,00 en is bedrukt met het lustrumloge van De Mezen 60 jaar. Reken maar uit je winst, want de lokale leverancier is zo 15% duurder per grip! En daar staat natuurlijk niet ons logo op. 

Deze gripjes zijn per het paastoernooi te koop. Let op! Beperkte voorraad.