mezen site 5.jpg mezen site 4.jpg site 03.jpg mezen site 2.jpg

Vacatures MHC De Mezen

* Vrijwilligerscoördinator
Vind je het ook belangrijk dat je de weg vindt binnen de club?
Kom ons dan helpen en wordt vrijwilligerscoördinator!
Deze functie is nog niet eerder ingevuld binnen onze club maar is wel heel gewenst. En omdat je de eerste bent is deze functie redelijk naar eigen inzicht in te vullen. De volgende taken horen bij een vrijwilligerscoördinator:
-Opvangen van nieuwe leden
- Werven van nieuwe leden
- Werven en selecteren van betaalde krachten
- Werven en plaatsen van vrijwilligers
- Begeleiden en ondersteunen van vrijwilligers
Interesse? Stuur een berichtje naar: [email protected]

* Planners spelleiders Jongste Jeugd
In deze administratieve en regelfunctie zorg je ervoor dat de wedstrijden Jongste Jeugd wekelijks gefloten worden door spelleiders. De belasting is ongeveer een half uur per week en je werkt vanuit huis.
Taken van de planners:
- Verantwoordelijk voor wekelijks indelen van spelleiders voor de Jongste Jeugd; F t/m D8, hierbij worden de oudere spelers ingezet die nog geen arbitragekaart hebben.
- Contact met spelleiders en hun ouders
- Contact met Wedstrijdsecretariaat
- Indelen via Lisa
Interesse? Neem contact op met

* PR en Externe communicatie
Ben jij geïnteresseerd in PR en communicatief goed en heb je niet veel tijd?
Meld je dan aan voor de vacature PR en Externe communicatie.
In deze leuke functie heb je veel contact met de sponsorcommissie, de hoofdsponsor en de webredactie.
De volgende taken mag je uitoefenen:

- Contact onderhouden met pers
- Verzorgen van persberichten
- Opzetten nieuwsbrief

Interesse? Stuur een berichtje naar: [email protected]

* Daarnaast hebben we altijd ouders nodig die helpen bij de uitvoering van onze jaarlijks terugkerende evenementen zoals Hotdogtoernooi, Sinterklaasfeest, Paastoernooi, Sportwijzer, Koningsspelen, Slotdag Jongste Jeugd, etc.

We benaderen ouders graag d.m.v. een vrijwilligerscoördinator, zolang deze vacature nog niet vervuld is worden ouders via diverse wegen benaderd om te helpen, maar zelf contact opnemen kan natuurlijk altijd! Mail dan [email protected]