mezen site 5.jpg mezen site 4.jpg site 03.jpg mezen site 2.jpg

E-mail:  [email protected]
Rabobank IBAN: NL17RABO 0397 7939 36

Mailadressen

Voor bestuur en commissies zie Commissies

(Oefen)wedstrijden Jongste Jeugd, wedstrijdsecretariaat[email protected]

(Oefen)wedstrijden Junioren, wedstrijdsecretariaat: [email protected]

(Oefen)wedstrijden Senioren, wedstrijdsecretariaat[email protected]

Elftalcommissie Junioren: [email protected]
(Reynoud Hagenbeek, Teun Hertoghs, Nina Kniknie Leonie Marchand en Patty van Vierzen)

Lijnteams:

* Junioren A en B team- en elftalaangelegenheden: [email protected]
(Reynoud Hagenbeek, Teun Hertoghs en Patty van Vierzen)

* Junioren C en D team- en elftalaangelegenheden: [email protected] (Nina Kniknie en Leonie Marchand)

Spelleiding Jongste Jeugd wedstrijden (indeling ed.): [email protected]
(Martijn Doesborgh, Jacqueline Pouw en Marcella van Vliet)

Trainingen[email protected] (Jeroen Jense)

Technische commissie[email protected] (Mark Dikkerboom en Edwin Rombeek)

Scheidsrechters en indeling:
[email protected] en [email protected] (Mathieu Bonnet en Marit Fokkema)

Senioren team- en elftalaangelegenheden: [email protected] mhcdemezen.nl en [email protected] (Mark Dikkerboom en Edwin Rombeek)

G-hockey: [email protected] (Pepijn Albers en Jeroen Jense)

Fithockey: [email protected] (GertJan Kepper en Chris Omloo)

Materialencommissie (keepersmaterialen, maskers en ballen): [email protected]

Accommodatiebeheer, terrein en clubgebouw, sleutels clubhuis en/of materiaalhok: [email protected]

Bar
(gebruik):

Website / berichten/ verzoeken: [email protected] (Merel Wigmore)
Websitevragen m.b.t. gebruik LISA (wachtwoorden ed.): [email protected] (Luuk Abels)

Sponsoring
[email protected] (Bas van Nieuwkerk, Gerwin van Bennekom, Christiaan Brouwer, Naomi Grootmeijer, Kasper Doesborgh)

Clubdiensten[email protected]

[email protected] (Petra Nieuwenhuizen)

Mezen Events:

Vertrouwenspersonen:
[email protected] (Marcel van Eeden en Merel Wigmore)

ROUTE
Per auto:
Vanuit Zwolle A28/E232
afslag Lelystad/Harderwijk, bij verkeerslichten op viaduct linksaf richting Apeldoorn (Ceintuurbaan), bij 3e verkeerslicht rechtsaf richting centrum Harderwijk, Deventerweg-Hoofdweg, na de spoorwegovergang doorrijden tot rotonde. Op de rotonde linksaf. Eerste weg links af, over het parkeerterrein van voetbalvereniging Zwart-Wit, doorrijden tot achterste parkeerplaats.

Vanuit Amersfoort A28/E232:
afslag Lelystad/Harderwijk, bij verkeerslicht op viaduct rechtsaf richting Apeldoorn N302, bij 2e verkeerslicht rechtsaf: Deventerweg-Hoofdweg. Verder zie boven.

Vanuit Ede, Barneveld, Putten en Ermelo N303:
voor viaduct Rijksweg Amersfoort/Zwolle op dubbele rotonde rechtsaf: Ceintuurbaan, bij verkeerslicht linksaf: Deventerweg. Verder zie boven.

Vanuit de polder, Lelystad, Dronten, Zeewolde N302:
Volg de ringweg afslag Harderwijk centrum. Onderaan de afslag, verkeerslichten rechtdoor. Bij de tweede verkeerslichten, rechtsaf de Newtonweg op. Neem na 400 m de tweede afslag op de rotonde (de Verkeersweg) Neem na 0.6 km de derde afslag op de rotonde (de Hoofdweg). Neem bij de volgende rotonde de eerste afslag rechts. Eerste weg links af, doorrijden tot parkeerplaats.

Vanuit Apeldoorn N302:
bij kruising met Ceintuurbaan rechtdoor over viaduct richting centrum Harderwijk, Deventerweg-Hoofdweg, na de spoorwegovergang doorrijden tot rotonde. Op de rotonde linksaf. Eerste weg links af, doorrijden tot parkeerplaats.

Per bus/trein: Stationsplein, onder tunnel naar links, aan overzijde Prins Mauritslaan volgen langs het spoor, spoor weer oversteken, doorlopen tot aan toegangspoort (links).