mezen site 4.jpg site 03.jpg mezen site 5.jpg mezen site 2.jpg

(Oefen) Wedstrijden Jongste Jeugd: [email protected]

(Oefen) Wedstrijden Junioren: [email protected]

(Oefen) Wedstrijden Senioren: [email protected]

De werkzaamheden van het wedstrijdsecretariaat:

- regelen van de aanvangstijden en de veldindeling van de thuiswedstrijden van alle elftallen;

- onderhouden van contacten met het wedstrijdsecretariaat van de tegenstander over de aanvangstijden van de uitwedstrijden;

- invullen van de wedstrijduitslagen op de standenmotor van de KNHB;

- de afgelastingen;

- onderhouden van contacten met het wedstrijdsecretariaat van de tegenstander omtrent onregelmatigheden.

Speeldagenkalender 2017-2018:
De wedstrijden worden gespeeld op de zaterdagen en zondagen zoals aangegeven op de
speeldagenkalender Oost Ned. 2017-2018.
In het schema zijn ook de inhaaldagen opgenomen. Op deze dagen worden door de KNHB de wedstrijden ingepland die door afgelastingen niet op de reguliere zaterdag/zondag zijn gespeeld.
Bij uitzondering is het toegestaan de afgelaste wedstrijd in te halen op een andere dag maar de regel is dat die datum moet liggen voor de geplande officiële inhaaldag vastgesteld door de KNHB (zie procedure afgelastingen).
Deze afwijkende datum moeten door de teams in onderling overleg zelf geregeld worden met de kanttekening dat als er wordt gekozen voor een datum doordeweeks men zelf contact opneemt met de trainingscoördinator Jeroen Jense (in verband met beschikbare velden), zelf moet zorgen voor scheidsrechters en bemanning van de bar.

Vanaf seizoen 2016/2017 worden spelers ingevuld op het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF). De coach/aanvoerder moet de spelers die de wedstrijd spelen aanvinken. Alleen de spelers die aangevinkt staan op het DWF zijn speelgerechtigd. Dit geldt ook voor eventuele invallers. Alleen de invallers die op het DWF staan zijn speelgerechtigd.

Over het DWF:

Procedure staken wedstrijden:

Procedure geen team beschikbaar:

Procedure spelgerechtigheid veldhockey en keepers: