mezen site 2.jpg site 03.jpg mezen site 4.jpg mezen site 5.jpg

Lidmaatschap MHC De Mezen

LET OP: vanaf heden kunt u zich alleen nog aanmelden via deze website!

Bij De Mezen kun je al vanaf je vijfde beginnen met hockey. Je begint dan spelenderwijs bij de Funkey groep, trainingen voor meisjes en jongens van 5 en 6 jaar. Zie voor informatie onder > Hockey > Funkey hockey.

INSCHRIJFVOORWAARDEN LIDMAATSCHAP
Men kan zich in principe het hele jaar door aanmelden als lid. Aanmelden is mogelijk voor kinderen vanaf 5 jaar. Aanmelden als lid kan alleen elektronisch via onze website. Na aanmelding ontvangt u per e-mail een bevestigingsformulier. Dit formulier dient, nadat het duidelijk en volledig ingevuld en ondertekend is, te worden toegezonden, per post of e-mail, aan de ledenadministratie. Bij een lidmaatschapsaanvraag door een minderjarige dient de aanmelding door diens wettelijke vertegenwoordigers te worden ingevuld en ondertekend. Alleen als de ledenadministratie dit bevestigingsformulier heeft ontvangen en aan u heeft bevestigd bent u definitief ingeschreven als lid.

Nieuwe aanmeldingen worden aangenomen onder voorbehoud van plaatsingsmogelijkheid. De Elftalcommissie Junioren of Teamcoördinator Jongste Jeugd zal per individu beoordelen of directe aanname al dan niet mogelijk is. Dit is afhankelijk van leeftijd, huidige teamsamenstellingen, hockeyervaring en veld- en trainingscapaciteit. Van nieuwe leden die nog niet eerder hockey hebben gespeeld kan worden verwacht dat zij eerst gedurende een periode alleen de trainingen van het team volgen, alvorens zij voor competitiewedstrijden worden opgesteld. Dit zal in overleg met de Elftalcommissie Junioren of Teamcoördinator Jongste Jeugd en trainer/coach worden vastgesteld. Indien directe plaatsing niet mogelijk is dan komt men op een wachtlijst.
Uitsluitend de Elftalcommissie Junioren of Teamcoördinator Jongste Jeugd is beslissingsbevoegd. Aan suggesties of uitgesproken verwachtingen over de plaatsingsmogelijkheden gedaan door anderen uit de club, buiten de Elftalcommissie Junioren of Teamcoördinator Jongste Jeugd, kunnen geen rechten worden ontleend. Na definitieve inschrijving door de ledenadministratie bent u verzekerd tegen ongevallen.